fredag 15 maj 2009

Hemma men inte på riktigt..

Kom hem vid fem från stallet, eller ja gjorde lite på vägen hem också.
Blev en jätte mysig dag idag. Åkte först till farsta med min pojkväns moster som jag brukar rida med. Jenny, hon skulle köpa en tröja men hittade den inte.
Sen köpte vi sallad från Il Piatto och åkte till stallet och satte oss i solen och myste, sen började vi jobba, sen red vi ut med en till tjej var skit mysigt tills vi blev skrämda av ett jävla pundhuvud till gubbe som såg oss galoppera på en väg som han inte ville att vi skulle galoppera på.
Så han hänger sig på tutan och hästarna blir självklart rädda och skenar iväg och vi får inte stopp på dom. Jävla gubbjävel, sen kommer han säkert i 70 km/h efter oss och tvärnitar nästan precis bakom rumporna på hästarna.
Sen börja han klaga på oss att vi galopperar som galningar på vägen och inte får det, medans vi säger att han är dum i huvudet som tutar och skrämer livet på hästarna, men det tyckte inte han var något fel; -"Jag hade inte tutat om ni inte hade galopperat!" Men snälla farbror tänk om vi ramlat av och brytit benet då, vad hade du sagt då????
Fy fan vad arga vi var. Är fortfarande arg... Haha tror inte han vet om allemansrätten, för vi fick inte rida i skogen för han ens.. VART FAN SKA VI RIDA DÅ GUBBJÄVEL!?!?!?!?
Vi pratade med ägaren till stallet sen och hon blev också förbannad, och hon är ju polis så vi har ju henne på våran sida. Moahaha!

Tog massa fina kort på Zacke lägger in något sen när jag orkar lägga in dom på datorn.

Ikväll ska jag hyra film och bara mysa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar